April, april, din dumma sill

Skolans kakmonster. Skolans kakmonster.

1 april minsann och det förpliktar som svensk! Tjejerna hade denna dag med chokladrulltårta preparerad med majonnäs och chili. Men det gick liksom inte enligt planerna..de kakglada ungdomarna drog i sig kakan på nolltid och kände ingenting. Här är man van vid en hel del chili och kanske lite majonnässmak i kakan? Dessutom tittade rektorn förbi just då och vill gärna smaka...Tjejerna fick till slut erkänna sitt första-april-skämt-försök. Hmmm, nåväl värt ett försök!

Familjen Alexandersson/Johansson skulle anlända tillbaka hit idag, så otroligt roligt att få hem dem igen efter några dagars bus i bergen. Så 1 april...kanske att vi skulle hitta på något! Framförallt Mia och barnen är lite oroliga för alla djur som finns här. Så ett djur fick det bli! Bröt av toppen på en ananas, färgade den svart och klistrade på några svarta böjbara sugrör. Ja, det kanske kan se ut som en jättespindel i mörkret! Just när vi avklarat kvällens middag så hissade Maja ner "Ananasspindeln" från balkongen och efter några hysteriska skrik så var paniken ett faktum! Riktigt roligt när någon väl såg var det var för sorts" jättespindel"!!!

Så nu är Babelena house fullt igen med glada barn och vuxna och det känns så lyxigt att få ha sina goda vänner här och bara njuta av deras sällskap ett par dagar till! Nu njuter vi i fulla drag utan att tänka framåt! Ha en riktigt skön helg, alla fina läsare!

Lite skum "Ananasspindel", men funkar lite snabbt i mörkret!
Lite skum "Ananasspindel", men funkar lite snabbt i mörkret!
I väntan på gästerna med fläskfilé och klyftpotatis. Mums!
I väntan på gästerna med fläskfilé och klyftpotatis. Mums!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln