April, april, din dumma sill

Skolans kakmonster. Skolans kakmonster.

1 april minsann och det förpliktar som svensk! Tjejerna hade denna dag med chokladrulltårta preparerad med majonnäs och chili. Men det gick liksom inte enligt planerna..de kakglada ungdomarna drog i sig kakan på nolltid och kände ingenting. Här är man van vid en hel del chili och kanske lite majonnässmak i kakan? Dessutom tittade rektorn förbi just då och vill gärna smaka...Tjejerna fick till slut erkänna sitt första-april-skämt-försök. Hmmm, nåväl värt ett försök!

Familjen Alexandersson/Johansson skulle anlända tillbaka hit idag, så otroligt roligt att få hem dem igen efter några dagars bus i bergen. Så 1 april...kanske att vi skulle hitta på något! Framförallt Mia och barnen är lite oroliga för alla djur som finns här. Så ett djur fick det bli! Bröt av toppen på en ananas, färgade den svart och klistrade på några svarta böjbara sugrör. Ja, det kanske kan se ut som en jättespindel i mörkret! Just när vi avklarat kvällens middag så hissade Maja ner "Ananasspindeln" från balkongen och efter några hysteriska skrik så var paniken ett faktum! Riktigt roligt när någon väl såg var det var för sorts" jättespindel"!!!

Så nu är Babelena house fullt igen med glada barn och vuxna och det känns så lyxigt att få ha sina goda vänner här och bara njuta av deras sällskap ett par dagar till! Nu njuter vi i fulla drag utan att tänka framåt! Ha en riktigt skön helg, alla fina läsare!

Lite skum "Ananasspindel", men funkar lite snabbt i mörkret!
Lite skum "Ananasspindel", men funkar lite snabbt i mörkret!
I väntan på gästerna med fläskfilé och klyftpotatis. Mums!
I väntan på gästerna med fläskfilé och klyftpotatis. Mums!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

  • Loulou Andersson » Majas torsdagstankar...:  ”Hej. Förstår Dig..det var så häftigt när vi var o hälsade på i Ert fina hotell. ..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Så fint och målande du skriver om er tid där borta.”

  • Paula » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja! Så fint skrivet! Det kommer nog alltid vara så att man tittar tillbaka..”

  • Camilla » Rapport från en skoltrött 19-åring:  ”Du är så himla vettig i vad du skriver! Håller med dig i allt! Lycka till under ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln