Maja rapporterar

Stina sitter på huk och duschar! Stina sitter på huk och duschar!
Hej allihopa! Nu är det jag som skriver (Maja). Idag var en ganska vanlig dag, klockan ringde 05.50, tidig morgon. Skolan börjar 08.00 och vi kommer alltid dit 30 minuter innan. Men det funkar, idag började vi direkt med PE (idrott). Vi har ingen gympasal så vi har alltid gympa utomhus. Vi körde lite bolllekar och övningar.  Efter en svettig lektion springer alltid jag, Stina och Roxana till lärartoaletten för att "duscha". Här finns ingen riktig dusch men vi använder oss av det som finns vilket är den lilla "spolargrejen" till toaletten. Men det funkar bra, bättre det än att vara svettig hela dagen. I Sverige brukade jag tycka att skolduscharna var ofräscha men det är ingenting jämfört med detta.

Vår klass har blivit mycket större sedan vi började, nu är vi 18 elever och från början var vi 11. De senaste som kom är mina nya kompisar, Hidde och Derek. De kommer från Holland men har bott i Frankrikede senaste åren, sköna killar. Alltså jag älskar min syrra jättemycket och så men ibland är det kul att umgås med andra personer, ni vet hur jobbig hon kan vara ibland ;) Om ni vill så kan ni kika in på Hidde och Dereks youtube kanal
https://www.youtube.com/watch?v=HefzzKxiwlo

För övrigt (Carin skriver) så är det dags för invigningsceremoni imorgon på vår tomt. Från 06.32 (då är stjärnorna rätt)  kommer att antal munkar att mässa för att bygget ska bli lyckat. 07.20 börjar vi gräva och 09.44 grävs huvudstenen ner! Vi skänker bananar, kex och mjölkpulver till munkarna för denna tjänsten! Känns grymt spännande och roligt att detta blir av! Viktigt att vi "tar seden dit vi kommer", tror jag!
Har ni vägarna förbi så är ni välkomna!!
Klassen klurar...
Förberedelser inför ceremonin imorgon! Sötaste lilla grabben!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Farmor o Farfar » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk så glad Pippi blir när ni kommer ner. Hoppas hon känner igen er. Lycka till..”

  • Eva Marie Dahlstedt » Pusselbitar från Facebook:  ”Jag blev så glad då jag läste att ni tog hand om en gatuhund i Sri Lanka. Där fi..”

  • Susanne » Pusselbitar från Facebook:  ”Så bra för er att få den charmiga Pippis historia. Klappade henne i febr. när vi..”

  • Mia » Pusselbitar från Facebook:  ”Så fin hon är lilla Pippi. Vi hade äran att träffa henne i februari när vi bodde..”

  • Annelie » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk att ni valde varandra. Vilken solskenshistoria”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln