Maja rapporterar

Stina sitter på huk och duschar! Stina sitter på huk och duschar!
Hej allihopa! Nu är det jag som skriver (Maja). Idag var en ganska vanlig dag, klockan ringde 05.50, tidig morgon. Skolan börjar 08.00 och vi kommer alltid dit 30 minuter innan. Men det funkar, idag började vi direkt med PE (idrott). Vi har ingen gympasal så vi har alltid gympa utomhus. Vi körde lite bolllekar och övningar.  Efter en svettig lektion springer alltid jag, Stina och Roxana till lärartoaletten för att "duscha". Här finns ingen riktig dusch men vi använder oss av det som finns vilket är den lilla "spolargrejen" till toaletten. Men det funkar bra, bättre det än att vara svettig hela dagen. I Sverige brukade jag tycka att skolduscharna var ofräscha men det är ingenting jämfört med detta.

Vår klass har blivit mycket större sedan vi började, nu är vi 18 elever och från början var vi 11. De senaste som kom är mina nya kompisar, Hidde och Derek. De kommer från Holland men har bott i Frankrikede senaste åren, sköna killar. Alltså jag älskar min syrra jättemycket och så men ibland är det kul att umgås med andra personer, ni vet hur jobbig hon kan vara ibland ;) Om ni vill så kan ni kika in på Hidde och Dereks youtube kanal
https://www.youtube.com/watch?v=HefzzKxiwlo

För övrigt (Carin skriver) så är det dags för invigningsceremoni imorgon på vår tomt. Från 06.32 (då är stjärnorna rätt)  kommer att antal munkar att mässa för att bygget ska bli lyckat. 07.20 börjar vi gräva och 09.44 grävs huvudstenen ner! Vi skänker bananar, kex och mjölkpulver till munkarna för denna tjänsten! Känns grymt spännande och roligt att detta blir av! Viktigt att vi "tar seden dit vi kommer", tror jag!
Har ni vägarna förbi så är ni välkomna!!
Klassen klurar...
Förberedelser inför ceremonin imorgon! Sötaste lilla grabben!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

  • Loulou Andersson » Majas torsdagstankar...:  ”Hej. Förstår Dig..det var så häftigt när vi var o hälsade på i Ert fina hotell. ..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Så fint och målande du skriver om er tid där borta.”

  • Paula » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja! Så fint skrivet! Det kommer nog alltid vara så att man tittar tillbaka..”

  • Camilla » Rapport från en skoltrött 19-åring:  ”Du är så himla vettig i vad du skriver! Håller med dig i allt! Lycka till under ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln