Utflykt

Skolans charmiga killar Binu och Isak och tjejer... Skolans charmiga killar Binu och Isak och tjejer...

Näst sista dagen för Nisse och Bittan var det dags för besök på skolan och sedan en tripp till fina Galle, för att kolla in fortet och dess härliga atmosfär! Eleverna och rektorn blev förstås stormförtjusta över besöket och Binu, Stinas goa kompis gav till och med Bittan en fin blomma(som han raskt snodde ur rabatten, tur att inte rektorn såg). Alltid väldigt roligt att hälsa på skolan, både elever, rektor och lärare blir uppriktigt glada och tar sig tid till att prata och det känns så välkomnande. Inte riktigt som den svenska skolan!

Sedan var det dags för att "göra" Galle. Efter en smarrig middag nere vid havet på " The dutch hospital" fick vi lite energi till att gå igenom shoppingbutikerna. Passade också på att samla hela klanen för ett litet foto, för vidare leverans hem till gammelmormor Viva, 96 år i Halmstad! Ibland är det väldigt roligt att kunna skicka ett vykort och ännu roligare att få ett på posten! Vi använder appen "Riktiga vykort" som är jättebra och med snabb leverans! Underskatta inte ett riktigt vykort på posten! Ja, så blev det lite reklam för posten också, nåväl det bjuder vi på!

Glada miner i Galle.
Glada miner i Galle.
Solnedgång från vår tuk-tuk-färd från Galle.
Solnedgång från vår tuk-tuk-färd från Galle.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln