En bra start på veckan!

Sitter och väntar på banken. Här står man i kö nästan PÅ varandra! Inga hemligheter här inte! Sitter och väntar på banken. Här står man i kö nästan PÅ varandra! Inga hemligheter här inte!

Så var det återigen dags för ett besök på banken, denna följetong är nog inne på avsnitt 11, skulle jag tro! Jo, då efter att vi visat upp passen och gett bankpersonalen en kopia av dessa så skulle de maila oss kontonumret under dagen. Hej då och tack, så var det avklarat, eller inte??!! Fortfarande inget mail och klockan är nu 21.30!!! Spännande fortsättning lär följa...

 

För att trösta oss åkte vi direkt till Keells, ett västerländskt matvaruhus i Galle med diverse godsaker. Där shoppade vi loss med grönmögelost, disktrasor a la Sverige, mycket goda chips , kycklingfile,  m.m. Härligt att strosa runt, titta, lukta och handla!

Kvällen avslutades med ett dopp i havet i en magnifik solnedgång och därefter slog vi till med pasta, stekt kyckling med grönmögelostsås hemma i Babelena house! Alldeles underbart! Så gött man kan ha det en vanlig måndagskväll! En bra start på veckan helt enkelt!

På Keells är det till och med kul att handla mat!
På Keells är det till och med kul att handla mat!
Ljuvliga kvällsdopp!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln