Filmtajm!

Mycket mat men inte så många sköldpaddor! Nytt försök imorgon... Mycket mat men inte så många sköldpaddor! Nytt försök imorgon...

Idag bjuder Maja på film från gårdagens äventyr! Vi firar över 400 gillar på Facebook och fler än 1200 läsare på bloggen VARJE dag! Grymt bra, tack! Klicka på bilden bredvid för att se filmen!

Idag har det varit sköldpaddsvisning för farmor och farfar. Det gick väl sådär, dags för ett nytt försök imorgon! Efter några dagar här i Hikkaduwa har så farmor äntligen  lärt sig att hoppa i poolen tillsammans med tjejerna! Heja farmor!

Kvällen avslutades med godaste fläskfilen(ohhhh) på Asian Jewel och biljardmatch(seriösa lärare i form av farfar och Ubbe).  Åhhh, vilken trevlig söndag och en härlig ledig dag imorgon fråm skolan, Poojaday och fullmåne, inte alls fel!

Många kockar...
Många kockar...

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln