Choklad från Sverige

Strax efter frukost idag började det "fin"regna. Precis ett sån´t regn som regnar neråt lite stillsamt och vackert, åhhh vad mysigt! Vi passade på att köra ett underklädes-yoga-pass. Ubbe förstås i sina kalsonger och jag hade trosor och linne. Det funkar absolut att köra yoga i underkläder;) Speciellt när det är jättevarmt och man sitter utanför sitt egna hus. Dessutom har vi nu investerat i finfina yogamattor och det förpliktar ju en del. Så nu känns det som att vi måste köra yoga ett par gånger i veckan i alla fall...och det är nog bra.

 

Tjejerna är lediga från skolan imorgon, det är någon muslimsk högtid, så imorgon ska vi sova länge...I alla fall Maja och Stina! Dett firade vi lite efter att de kommit hem från skolan med 2 hela rutor av Marabou chokladkaka daim, som en vänlig själ hade skickat med Stina hemifrån. Gissa om det var glädje runt bordet och alla andaktigt sög på chokladen och njöt i fulla muggar....Tänk ändå vad små grejer kan göra en lycklig ibland! Tack bästa Meja och Tuva som skickade chokladen med Stina! Hennes packning var nog inte så dålig, trots allt;)

Så glad blir man av choklad frånSverige!
Så glad blir man av choklad frånSverige!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln