Shopping och trötta barn

När vi vaknade denna morgon var temperaturen i kylen 18 grader! Inte bra! Ringde direkt efter frukost vår hyresvärd, som skulle fixa en reparatör inom 1 timme. Därför blev det inte mycket hopp och lek för oss på stranden idag. Däremot körde vi ner tjejerna så att de kunde roa sig tillsammans med familjen Elmén! När vi väl var färdiga med vitvarubestyr var det...mulet. Jag och Linda bestämda oss för att ta en shoppingrunda istället. Linda behövde komplettera lite julklappsinköp så det passade bra!

På kvällen blev det middag på "Harbours". Både barn och vuxna var lite trötta efter dagens äventyr. Linus somnade i hängmattan och Stina och Olivia satt och slappade i solstolarna. Tur att de vuxna trots allt var relativt pigga så att vi kunde se till att samtliga familjemedlemmar hamnade på rätt ställe inför natten! Nu laddar vi för en härlig stranddag imorgon, då ska vi prova på att surfa!

Coola tjejer i solstolar nere på stranden!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln