Jippie - the villa

Tadaaa!!!!Det blir namnet på vårt lilla hotell. Tjusigt, va? Snälla Fredrik på Värö skylt har gjort coola dekaler med hotellnamnet på, som vi nu börjat att dela ut till våra Tuk-Tuk vänner! Ett stort tack!

För varje dag nu, så kommer vi närmare hotellöppningen och den läskiga titeln hotelldirektör. Skräckblandad förtjusning! Under nästa vecka räknar vi med att börja ta emot bokningar från alla härliga människor som läser vår blogg och den 1 december slår vi upp portarna! Varmt välkomna!

Jippi - the villa ligger i centrala Hikkaduwa, i ett lugnt område, cirka 200 meter från havet. Hotellet kommer att bli ett litet mysigt ställe(hoppas vi) med 6 stycken dubbelrum, till en början. Alla dubbelrum har en anslutningsdörr så att det kan kopplas ihop med dubbelrummet intill, om så önskas. I bottenvåningen finns en frukostrestaurang, pool utomhus och vi satsar definitivt på ett pingisbord på andra våningen! Kolla in ritningarna och boka via oss ert boende på coolaste hotellet i Hikkaduwa nästa säsong:) Fortsättning följer i nästa vecka...

Ritningen för botten- och första våning.
Fasadritning.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Farmor o Farfar » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk så glad Pippi blir när ni kommer ner. Hoppas hon känner igen er. Lycka till..”

  • Eva Marie Dahlstedt » Pusselbitar från Facebook:  ”Jag blev så glad då jag läste att ni tog hand om en gatuhund i Sri Lanka. Där fi..”

  • Susanne » Pusselbitar från Facebook:  ”Så bra för er att få den charmiga Pippis historia. Klappade henne i febr. när vi..”

  • Mia » Pusselbitar från Facebook:  ”Så fin hon är lilla Pippi. Vi hade äran att träffa henne i februari när vi bodde..”

  • Annelie » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk att ni valde varandra. Vilken solskenshistoria”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln