Goa vilodag!

Trötta och nöjda vaknade vi på söndagsmorgonen. Lördagens middag blev jättebra och det var fantastiskt trevligt! Otroligt skönt också att "köttebulletemat" funkade;) Det krävs lite logistik för att få ihop en liten kyl med kallt vin, öl, förberedelser för middag till 12 personer samt dessert. Och ingenting mår bra av att stå ute i 30-graders värme någon längre stund. Otroligt skönt att allt klaffade och det verkade som att alla var nöjda! Middagen avslutades ute på verandan tillsammans med barnen där det spelades kort. Vilken go avslutning på en skön kväll!

Babelena house har nu också fått en egen liten blomma att sätta inne i huset. Steve och Vicky kom med en jättefin orkide. Så nu har vi faktiskt lite hemtrevligt med en egen liten växt på bardisken. Höjer faktiskt hemtrevnadskänslan något:)


Söndagens eftermiddag krävde såklart ett dopp i havet trots att det var mulet. Här funkar det att bada i alla väder! Maja och Stina hade med sig två klasskompisar så Sebastian fick agera nergrävd en stund! Inget jag avundas honom men han verkade nöjd över att ha tre söta tjejer som pysslade om honom, och det kan man ju faktiskt förstå;)

Glad och sandig!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln