Kysst av Virvla

Hotellet är inte bara kysst av den lankesiska solen utan nu också av en skön tavla med en röd pigg mun helt  i metall av härliga Virvla från Varberg. Vi har fått häftigaste tavlan nerlevererad till Jippie- the villa. Kolla in hennes fantastiska coola verk på hemsidan. Man blir så glad när man ser den härliga färgklicken på väggen i receptionen/matsalen. Pricken över i:et, eller en smällkyss som heter duga! Stort tack!

Förutom en härlig kyss inne i hotellet så bjuder trädgården på blommor i alla möjliga färger och former...samt lite annat spännande. Förutom att det nu är varmaste tiden på året så har det kommit en del regnskurar och detta är förstås något som de kära växterna bara älskar! Bästa växthuset! Ljuvliga blommor och lite annat smått och gott kan man nu se i trädgården. Underbart! Idag blir det inte bara en röd kyss på bild utan också en kavalkad av härliga färgglada växter och blommor. Håll tillgodo!

Första ananasen, välkommen!
Första ananasen, välkommen!
Orkiden trivs i trädet vid duschen.
Orkiden trivs i trädet vid duschen.
En hyfsat stor lime...
En hyfsat stor lime...

Senaste inläggen

Bloggarkiv