På rätt väg...

Återigen på hemmaplan efter två månader i värmen på Sri Lanka och med jobb som att komplettera yogamattor, fixa hantverkare, inhandla diverse råvaror, beställa taxi, tipsa om restauranger m.m. Ett helt annat liv och så mitt i gråa januari landar jag åter i Sverige. Lite lätt jetlag och jäst i hjärnan på grund av skillnaden i ljus, värme och sätt att leva.

Tar mig ut en lång sväng i naturen som ligger i en massiv trött vinterdvala. Det är då jag drabbas av den där lilla pirrande känslan, den som känns alltför sällan. Känsla av lycka, faktiskt!

Jag kännner att kanske är det detta liv som jag egentligen velat ha. Det är nog så att jag helt utan att tänka har skapat ett liv som jag älskar och trivs med. Den känslan är helt obetalbar och grym! Jag har faktiskt lyckats påverka mitt liv så att jag kan leva några månader i solen och värmen på ett EGET! hotell och därefter landa i härliga Sverige och jobba med så inspirerande saker som skolutveckling, min egna webbkurs och Ung företagsamhet. Kan man ha det bättre?

Nej, tror inte att JAG kan ha det bättre. Jag är på god väg att förändra mitt liv till ett liv så som jag själv vill leva och som ger mig mest och där jag kan vara mitt bästa jag. Halleluja, vilken insikt och hur kunde det bli så här?

Inte var det genom noggrann planering... men antagligen en stor dos tur, intuition och kanske någon undermedveten tanke. Just nu känns det som att jag bara vill tacka livet...och mig själv:)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln