Älskar Sri lanka

Vilken skön lirarer! Vilken skön lirarer!

En helt vanlig onsdag i ett kaos som är hanterbart men emellanåt en aning påfrestande!

Idag fick jag några sköna bevis på varför vi hamnade här och varför vi älskar detta land. Charmen och vänligheten är enorm och då och då blir hjärtat alldeles varmt och ett litet leende sprider sig i ansiktet, oavsett hur man mår. En otrolig påfyllning av glädje!

Här kommer två sköna exempel. Kolla in mannen på fotot ovan som håller på att rensa staketet och diket bredvid sitt hus. Inte kan man göra annat än att le stort och tycka att han är så charmig. För vem i Sverige tar på sig enorma gummistövlar, shorts och en stor cowboyhatt för att göra denna syssla under morgonkvisten. Dessa sköna lankeser!

Ett annat exempel, vi kommer hem från något ärende vi precis gjort. Vår motorcykel står i stekande solsken(i solen blir dynan så varm att den är omöjlig att sitta på) och då är det en snäll rörmokare som jobbar för oss, som lite tappert gjort allt för att hjälpa till med att skugga den. Visserligen med en stor plåt, lite annorlunda grepp kan tyckas, men ack så gulligt och omtänksamt. Inte annat än att man känner otrolig ömhet för dessa snälla människor!

Just därför älskar vi detta land också...

Dagens kväll fick en mysig avslutning när tjejerna sitter vi bordet och fixar med läxor, Pippi ligger utanför, ett kallt glas vitt vin väntar och man bara njuter av att ha hela familjen här...Härligt att leva...

Pippi vill också vara med!
Pippi vill också vara med!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln