Plattor, jord och Rotty

Tur att vi fick hjälp med avlastningen! Tur att vi fick hjälp med avlastningen!

En lastbil kommer lastad denna dag med... över 2000 kilo kakel/klinker. Stora plattor i mängder till duscharna på hotellet. Plattorna är träfärgade och mäter 90 x 45 cm. Tänker att hela duschhörnet ska se ut som att det är trä, medan resten av väggar och golv i badrummet är i putsad grå betong. Dörren är i samma träfärg som kakel/klinkers. Hoppas på att det blir snyggt!?
 

Även till hotellet har det idag kommit leverans med lastbil och den har levererat en massa jord, orange jord á la Sri Lanka. Tomten behöver fyllas upp en hel del för att komma i nivå med poolen och nu kan vi börja ana och planera för hur trädgården ska se ut, en inte så liten detalj;) Vi behöver verkligen få ner plantor och växter så snabbt det bara går. Visserligen växer allt väldigt snabbt, men ju förr desto bättre...

På kvällen blev det en typisk lankesisk kvällsmat på ett utav Hikkas gatukök. Givetvis ligger det precis vid den stora vägen och mysfaktorn är under noll. Men att äta Rotty och Kottu för mellan 12-18 kronor, funkar bra på de flesta haken här på Sri Lanka. Rotty är en degplatta som fylls med diverse önskemål och som sedan grillas som ett litet paket. Är det Kottu så är det samma innehåll, med skillnad att allt hackas i små bitar, som en lankesisk pyttipanna. Helt ok mat för en billig peng och mätt, ja det blir man verkligen. Det man inte orkar äta upp får man med sig hem(inte alls konstigt här), så idag fick till och med Pippi festa på lite överbliven kycklingKottu.

Inte mysigaste stället i Hikka, men med bra pris och parkering alldeles bredvid:)
Etiketter: rotty kottu

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln