Tack moster Bettan och vilken mat!

Finfina shorts och en topp som passade perfekt på denna nyklippta "lilla" tös som snart blir tretton... Finfina shorts och en topp som passade perfekt på denna nyklippta "lilla" tös som snart blir tretton...

Hur bra kan en dag bli? Riktigt, riktigt bra, visade det sig, trots att det dessutom var en ganska halvtråkig tisdag, vanligtvis.
Till frukost kom den ljuvliga lilla brevbäraren cyklandes med sin glada ringklocka! Idag fick vi vårt tredje paket under en vecka...jubel och glädjeskutt! Efter mormor och farmor så var det nu moster Bettan som överraskade med paket till Stina(fyller på på torsdag), godsaker, tidningar och mycket mer! Då blir man riktigt glad och känner sig otroligt tacksam för snälla människor som tänker på oss här borta:) Stort tack ni fina!!!!

Idag var det världspremiär för "Laga lankesisk mat"(inte sådär innovativ titel, kom inte på något bättre just nu, kanske döper vi om den senare till något piffigare), en kurs som vi satte ihop eftersom att våra nya vänner gärna ville laga mat. Och då ska de givetvis få laga lankesisk mat! En cool kock, Janaka och jag hjälptes åt att tillsammans med sju nyfikna turister(holländare/svenskar/norrmän) slänga ihop ris, räkcurry, böncurry, dhalcurry, pampadam och kokossambol under två intensiva timmar. Därefter åt vi en riktigt god middag! Faktiskt den bästa lankesiska måltid som jag ätit under den tiden jag varit här och det verkade som att alla var väldigt nöjda med vad vi åstadkommit! En riktig energikick var detta och så kul att träffa olika människor från olika länder och få en härlig upplevelse tillsammans! Väldigt berikande och jag känner mig så lyckligt lottad över att få vara med om detta! Balsam för själen...minsann!

Ett härligt gäng, kocken i mitten i keps!
Ett härligt gäng, kocken i mitten i keps!
Etiketter: post lankesisk mat

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln