Vill ha en dammsugare!

Låg och drog oss i sängen under tiden Ubbe åkte iväg till marknaden och handlade det vi behövde. Vilken service!
Att handla ägg på marknaden innebär att man får hem äggen i plastpåse, vilket inte känns helt bekvämt för en trygghetsknarkande svensk. Men lankeserna är finurliga så påsen fylls också med veteskal eller något liknande, och då fungerar det helt enkelt stötdämpande, så att äggen håller. Snacka om smart återvinning! Förutom äggen kom Ubbe också hem med en jättelik tennisboll(modell fotboll) till Stinas stora lycka. Dessutom vägde denna boll litegrann så att nu kan vi lira boll även när det blåser:)

Idag var det läge för städning i House Babelena. Som ni säkert förstår så består städningen till stor del av döda insekter som ska plockas bort från golvet, eftersom att dörrarna nästan alltid är öppna och ovanför varje dörr finns insläpp för luft. Insekter generellt är synnerligen lätta(tanken är förstås att de ska flyga), döda insekter är ÄNNU lättare. Problemet är att städutrustningen här lämnar en del övrigt att önska. Att använda den "förträffliga" lila borste som huset erbjuder till att sopa runt döda insekter under snurrande fläktar och med vindpustar som kommer från dörrarna är ett ganska enerverande och väldigt tröttsamt(skulle till och med sträcka mig till grymt irriterande) projekt. Jag är ju inte direkt känd för mitt tålamod, så imorgon åker vi och köper en dammsugare! Därefter ska jag gladeligen suga upp varenda insekt i huset, död eller levande! Så det så!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

  • Loulou Andersson » Majas torsdagstankar...:  ”Hej. Förstår Dig..det var så häftigt när vi var o hälsade på i Ert fina hotell. ..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Så fint och målande du skriver om er tid där borta.”

  • Paula » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja! Så fint skrivet! Det kommer nog alltid vara så att man tittar tillbaka..”

  • Camilla » Rapport från en skoltrött 19-åring:  ”Du är så himla vettig i vad du skriver! Håller med dig i allt! Lycka till under ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln