Skönt fredagsmys!

Svettiga efter en timmes yoga. Svettiga efter en timmes yoga.

Så var man återigen tillbaka på yogabanan efter nästan två månaders uppehåll. Så skönt att få en stunds yoga/meditation/stillhet denna morgon. Idag var Sindy med från metropolen Rolfstorp!!!!! Hon är här med sin familj för två månaders resande på Sri Lanka. Jättekul!
 

När tjejerna slutade skolan denna fredag gick de av bussen direkt nere på stranden för ett dopp och lite "mellanmål" på Universal beach. Framåt kvällen åt vi middag med Sindys familj och avslutade med en liten sängfösare i Babelena house. De små barnen tre och fem år var helt lyriska över att få se på tecknad film hemma hos oss och satt som små ljus bredvid de stora tjejerna framför datorn! Ja, det var ett tag sedan våra tjejer var så små! Tiden går fort! Det gäller att använda den rätt;)

Coola badtjejer!
Fullständigt koncentrerade små sötisar!
Fullständigt koncentrerade små sötisar!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln