Regn ute och moppning inne

Morgontrött familj! Morgontrött familj!

Vi vaknade denna lördagsmorgon till ljudet av ...regn! Det har inte hänt tidigare. Så de små grisarna i familjen trynade vidare en stund, i samma säng!

Nåväl, ingen strand idag, inte! Så det blev en storstädning istället. Ubbe och Maja åkte iväg för att inköpa en ny mopp. Den vi har är omöjlig att krama ur vattnet och det känns som en fördel om man ska moppa golvet utan att få en sjö i huset. Så mamma Carin körde Ärtan och pappa Urban kom efter med moppen medan barnen tog varsitt rum på övervåningen. Och efter dryga timmen så var Babelena house skinande rent och luktande fräscht! vilken skön känsla!

Ikväll bär det av till rektorn igen för en brakmiddag(tror vi;)). De åker till England över jul och nyår och vill gärna bjuda oss innan dess. Så två fina skålar innehållande snacks samt en flaska vin är inhandlade för att ges till värdparet. Här sparas det inte på gåvor när man är bortbjuden! Men å andra sidan är det ju inte så ofta, så det kan det verkligen vara värt! Ha en skön lördagskväll govänner!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln