Varför Jippie?

Fina Jippiehunden och fina stripade Jippie-kitebrädan. Fina Jippiehunden och fina stripade Jippie-kitebrädan.

Jippie är för oss ett ord som innebär energi, glädje och lite "jävlar-anamma". Jippie är inte bara ett ord med den innebörden utan också ett namn på våra grannars/vänners underbara hund som allt som oftast lite försynt kommer över till oss, viftar på svansen lite blygt och undrar med sina snälla ögon om hon får hälsa på! En härlig positiv varelse.  Därför heter bloggen Jippie, och detta Jippie görs av oss, by us. Så där är anledningen till namnet på bloggen och namnet på vårt lilla guesthouse.

Söndagen blev en skön och lugn dag, som söndagar nog ska vara:) Janne fick agera lite mattehjälp till Maja. Tack gode Janne för det! Lite svårt emellanåt att numera förklara allting. Här görs allting dessutom manuellt och inga miniräknare finns inte att tillgå!

Det roligaste den helg blev ju Majas roliga "firarfilm" för 1000-Gilla på Facebook. Klicka på länken för att se filmen(dessvärre fungerar den bara på datorn). Vi fick många skratt på stranden när vi försökte få ihop ett Jippie av oss själva och sedan lite party förstås på kvällen. Håll tillgodo och njut av våren!

Vilken lycka med en egen privat mattelärare direkt från Sverige!
Vilken lycka med en egen privat mattelärare direkt från Sverige!
Ett Jippie av ett gött Varbergsgäng! Kolla in utropstecknet!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln