Rent och snyggt

Lördagens äventyr blev storstädning av hela huset och framför allt våttorka. Det blir först ens "egna" när man städat själv, tycker jag. Så med en 3 decimeters borste, en våtmopp och lite rengöringsmedel tog vi oss an husets 3 sovrum, 3 badrum samt kök/vardagsrum så svetten lackade. Ett riktigt rejält träningspass i värmen! Jag borstade för glatta livet med avstängda fläktar och Ubbe kom efteråt våttorkandes. Gött med riktigt fräscha ytor överallt.

Pricken över i:et blev den fina Sverigevimpeln som jag fått i ett av mina kuvert från mina ljuvliga kollegor. De har gett mig en rejäl bunt kuvert så att jag på olika datum kan öppna och bli överraskad och peppad. Har redan fått fina ord, en liten parfym, en liten tavla och nu denna härliga vimpel. Fattar ni vilka fantastiska kollegor jag har?

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln