Poolparty och grattis

Lite snacks och sköna diskussioner en onsdagseftermiddag! Lite snacks och sköna diskussioner en onsdagseftermiddag!

Denna eftermiddag var vi bjudna till Britta i Unawatuna på poolparty! Eftersom att Stina var dålig och Maja lite trött så bestämde sig tjejerna för att stanna hemma. Strax efter tre ramlade vi in på poolpartyt. Väldigt trevlig tillställning med ett dopp i poolen och sedan lite tilltugg med pasta, snittar, vin och därefter kaffe och kaka. Inte så rutinerad vad gäller poolparty just, men det kändes väldigt trevligt och lite lagom anspråkslöst. När folk sitter i badkläder och äter känns det helt plötsligt inte dödsviktigt vilka bestick man använder eller om vinet passar till just denna rätt. En väldigt skön  och avslappnad känsla...Ska bli spännande att få en egen pool framöver och kunna bjuda in till poolparty...låter väl lite exotiskt;)

Grattis Jörn!
Grattis Jörn!

Denna dag firade vi två fördelsedagsbarn. Först blev det leverans av svensk födelsdagssång och vin till norska Jörn på hans födelsedag och senare på kvällen slog vi till med engelsk födelsedagssång och pizza tillsammans med Janaka, som också hade födelsedag denna onsdag. Det kändes som att båda var nöjda med uppvaktningen även om sången hade lite övrigt att önska, så var tanken god! Känns extra viktigt att fira det som går att fira här. Tror att det beror på att emellanåt så känns det som att man är lite understimulerad vad gäller arbete!!! och umgänge! Det är inte som hemma! De första månaderna gick det bra men nu börjar vi att bli lite rastlösa! Ska bli så gott att få sätta tänderna ännu mer i hotellet framöver och imorgon får vi den preliminära reg. skylten till lilla Grodan, så då blir det att åka av!

Grattis Janaka!
Grattis Janaka!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Det är en ära för oss att så många följer vår  blogg och tack för fin respons och klokskap. Nu har vi gjort över 300 blogginlägg och allting görs ideellt. Vill du visa din uppskattning så swisha gärna en liten slant till +4670 5817770
Stort tack!
Tack till Sofie som tipsade om detta;)

Bra flygbolag som flyger till Sri Lanka, klicka på annonsen nedan för att komma till deras sida, samtidigt får jag en slant för ditt klick, påverkar inte priset.

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln