Present, poolhäng och (fläkt)park

En överlycklig Maja med paket levererade av brevbäraren! En överlycklig Maja med paket levererade av brevbäraren!

Sköna söndag med sovmorgon och sen frukost! Lyckliga Maja fick ett födelsedagspaket lagom till frukosten av den cyklande brevbäraren. Vilken total glädje! Så glad hon blev för boken och kläderna som passade perfekt! Tack bästa kusinerna för de fina gåvorna!

Tjejerna pluggade en del inför examensproven till nästa vecka. En ligt Cambridgesystemet som de följer på tjejernas skola så gör man stora prov efter varje termin i engelska, matte och NO. Så idag blev det lite biologiplugg för Maja och geografiplugg för Stina.

Därefter var det "hopp och lek", passsade bra att Isak kom förbi så att de fick roa sig i poolen, härligt att höra deras glada skratt och galna upptåg! Så otroligt tacksamma att vi får använda Janakas pool som nu är helt tom! Vilken lyx!

Ubbe tog tag i samtliga golvfläktar i husets stora "fläktpark" för att rengöra dem. Otroligt att fläktar kan bli så äckliga av att bara snurra hela tiden! Fulla med insekter och damm...urk! Skönt att Ubbe tar den biten;) Ja, en helt vanlig söndag med uppladdning inför veckan som kommer med studier och så...midsommarfirande! Det kommer definitivt att bli något extra!!

Poolhäng med Stinas sköna kompis Isak.
Ubbe mitt i fläktparken!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln