Julefrid

Vaknade upp denna juldag på familjen Wegners guesthouse i Unawatuna efter en jättetrevlig julaftonskväll med människor från 7 olika länder. Otroligt spännande och ganska annorlunda mot vad vi är vana vid. Menyn denna jul bjöd på mat från många olika hörn och från Sverige bidrog vi med knäckebröd, pepparkakor och kladdkaka.

 

Några timmar senare landade vi i Hikkaduwa och i vårt hus och det var så skönt att komma hem och bara ta det lugnt. Drog ner till stranden för ett dopp, spelade vårt nya spel på restaurangen och åt kvällsmat där också. Träffade också på en norsk familj som vi haft lite kontakt med tidigare. De har också kommit till Sri Lanka för att stanna ett år och deras barn ska också gå på GIC, samma skola som Maja och Stina. Tyvärr yngre barn men det kommer säkert att bli en trevlig bekantskap framöver.
Kvällen blev precis så lugn och skön som en juldag ska vara. Myste med lite godis och tittade ikapp årets julkalender. Den vill man ju inte missa även om man råkar befinna sig på Sri Lanka;)

En lugn och skön juldag!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln