Snapsprovning och blomjakt

Snapsprovning! Snapsprovning!

Imorgon slår vi till med en synnerligen svensk internationell midsommar på Sri Lanka. Det kommer norrmän, fransmän, schweizare, engelsmän, australiensare och en kanadensare, kanske också en lankes, om vi lyckas övertala vår vän Janaka. Så imorgon blir det groddans, snaps med tillhörande snapsvisa och smörgåsbord. Det ska bli så roligt och det kommer en liten midsommarfilm under lördagen om ni vill spana in spektaklet!

Så idag har vi förstås förberett oss med att baka paj, plocka en massa exotiska blommor till kransar och provat olika varianter på snapsar. Finns inget liknande snaps här så Ubbe har exprimenterat med Vodka citron och mixad mynta. Hmm...kanske ingen bästsäljare i snapskretsar men bättre än originalet! Sedan var vi förstås tvungna att provsmaka en välkomstdrink med rom, fruktjuice och färsk ananas;) Funkade alldels utmärkt idag och säkerligen också imorgon! Mycket goda vitaminer:)

Vid såna här tillfällen är man ju lite extra glad att vi "råkar" ha 6 extra minikylar ståendes i vardagsrummet. Då är det bara att plocka upp en eller två för att få lite extra kyld förvaringsplats inför festen imorgon, helst plötsligt något positivt med att ha ett vardagsrum fullt med minikylar...lite otippat! Hoppas att ni alla får en härlig, solig midsommar imorgon!

Vilka söta blomsterflickor!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

  • Loulou Andersson » Majas torsdagstankar...:  ”Hej. Förstår Dig..det var så häftigt när vi var o hälsade på i Ert fina hotell. ..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Så fint och målande du skriver om er tid där borta.”

  • Paula » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja! Så fint skrivet! Det kommer nog alltid vara så att man tittar tillbaka..”

  • Camilla » Rapport från en skoltrött 19-åring:  ”Du är så himla vettig i vad du skriver! Håller med dig i allt! Lycka till under ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln