Snapsprovning och blomjakt

Snapsprovning! Snapsprovning!

Imorgon slår vi till med en synnerligen svensk internationell midsommar på Sri Lanka. Det kommer norrmän, fransmän, schweizare, engelsmän, australiensare och en kanadensare, kanske också en lankes, om vi lyckas övertala vår vän Janaka. Så imorgon blir det groddans, snaps med tillhörande snapsvisa och smörgåsbord. Det ska bli så roligt och det kommer en liten midsommarfilm under lördagen om ni vill spana in spektaklet!

Så idag har vi förstås förberett oss med att baka paj, plocka en massa exotiska blommor till kransar och provat olika varianter på snapsar. Finns inget liknande snaps här så Ubbe har exprimenterat med Vodka citron och mixad mynta. Hmm...kanske ingen bästsäljare i snapskretsar men bättre än originalet! Sedan var vi förstås tvungna att provsmaka en välkomstdrink med rom, fruktjuice och färsk ananas;) Funkade alldels utmärkt idag och säkerligen också imorgon! Mycket goda vitaminer:)

Vid såna här tillfällen är man ju lite extra glad att vi "råkar" ha 6 extra minikylar ståendes i vardagsrummet. Då är det bara att plocka upp en eller två för att få lite extra kyld förvaringsplats inför festen imorgon, helst plötsligt något positivt med att ha ett vardagsrum fullt med minikylar...lite otippat! Hoppas att ni alla får en härlig, solig midsommar imorgon!

Vilka söta blomsterflickor!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Farmor o Farfar » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk så glad Pippi blir när ni kommer ner. Hoppas hon känner igen er. Lycka till..”

  • Eva Marie Dahlstedt » Pusselbitar från Facebook:  ”Jag blev så glad då jag läste att ni tog hand om en gatuhund i Sri Lanka. Där fi..”

  • Susanne » Pusselbitar från Facebook:  ”Så bra för er att få den charmiga Pippis historia. Klappade henne i febr. när vi..”

  • Mia » Pusselbitar från Facebook:  ”Så fin hon är lilla Pippi. Vi hade äran att träffa henne i februari när vi bodde..”

  • Annelie » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk att ni valde varandra. Vilken solskenshistoria”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln