Maja tipsar

Jag ÄLSKAR böcker! Jag ÄLSKAR böcker!

Måndag igen och en alldeles för tidig morgon för min smak! Måndagar ”suger” alltid men denna dagen blev helt okej. Idag fick jag min energi från tanken att jag får sova länge imorgon. Imorgon är det nämligen poojadag, fullmånesdag och det betyder att vi är lediga, vilket innebär att jag får sova länge:) Efter skolan ville jag så gärna bada eftersom att jag svettats otroligt mycket i skolan, det var ca trettiofyra grader i klassrummet. Alla här hemma hade fullt upp, så det blev ingen strand och vips så var det mörkt, så idag har jag spenderat mycket tid med att läsa. Som ni kanske vet så älskar jag böcker mer än allt annat. Just nu är min favoritbok ”8 saker du aldrig skulle våga”. Den handlar om fyra helt olika tjejer som går i nian, alla är ganska osäkra när det kommer till killar eftersom att ingen av dem riktigt har bekantat sig med dem. De fyra tillsammans bestämmer sig för att något snart måste hända och de skapar en grupp där de kommer på olika utmaningar. Till exempel som att sno kalsongerna till en av de snyggaste killarna i skolan. Jag gapflabbade, skämdes ihjäl och ibland önskade jag att det hände mig under tiden jag läste den. Rekommenderas, framförallt till tjejer i min ålder!  Jag har köpt den på Bokus, för att komma dit klicka på länken.
Hej på er, ska sova länge imorgon...
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln