Välkomna familjen Broms

Äntligen! Äntligen!

Så var det då äntligen dags för familjen Broms att sätta fötterna på lankesisk mark. Ubbe och Stina var uppe och mötte fyra trötta och bleka(men glada) varbergare på flygplatsen i Colombo. Åhhh, så roligt att träffa dem alla!
Jag och Maja fixade till det lite här hemma under tiden.

Givetvis var de trötta och inte helt fräscha efter en lång flygning. Efter en välkomstdrink kändes det som att det fanns behov av ett dopp i det 30-gradiga havet och lite kvällsmat nere på stranden. Ubbe körda ner småtjejerna och killarna till stranden i två omgångar och vi andra vuxna tog en tuk-tuk. Trötta små killar stupade tidigt i säng medan de envisa föräldrarna stretade på med ett glas vin och lite snack med oss ute på verandan. Så mysigt att återigen ha ett svenskt besök! Nu ser vi framemot att få fira in det nya året imorgon med sköna familjen Broms!

 

Leverans till stranden!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln