Hemmatorsdag

Ubbe i hanteverkartagen... Ubbe i hanteverkartagen...

Idag hade vi inga måsten, inga papper att lämna in eller formulär att fylla i. Gött! Ubbe började att snickra på en skohylla och insåg efter ett tag att det behövdes mer virke, speciellt bra virke i rätt längder. Jag, fixade med lite tvätt och gardiner som behövdes fräschas till. En skön dag att bara göra sånt som man inte gjort på ett tag! Vi tog till och med en liten siesta efter lunch. Herregud så skönt...

Tjejerna kom hem som vanligt vid 15.30-tiden och Stina hade jättefina blommor i sitt hår som hon hade fått av en kompis i skolan. Såg ut som riktiga fejkblommor, men nej, de var allt riktiga. Därefter kom ösregnet, det bara störtregnade en bra stund. Till och med så mycket och så länge så att det läckte in i taket. Ibland springer tydligen aporna runt på taket så att takpannorna flyttar sig och då kan det börja läcka. Nåväl, ingen fara för oss. Fram med en hink så löste det sig! Måste säga att vädret har varit sådär det sista. Mycket regn! Hoppas verkligen för alla turister att det blir bättre. Sol behöver vi alla vid denna tiden på året även om vi är ganska nöjda med lite uppfriskande regn emellanåt;)

Hon har blommor i sitt hår...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln