Poolkompis och resegille

Fräckaste poolleksaken... Fräckaste poolleksaken...

Nu känns det faktiskt som att vi börjar att tappa lite tempo. Ni vet, det som händer när man haft någon viktig deadline framför sig som man jobbat hårt mot. Vi har jobbat väldigt hårt mot den 2 december och nu kanske det ändå är ok att ta det lite lugnare och faktiskt också njuta! MEN, det är viktigt att även de små sakerna görs färdigt nu på hotellet!

Vi har tappat lite tempo men oj, så mycket som hänt de senaste dagarna...Vi har inhandlat häftigaste poolleksaken någonsin. Vår nya familjemedlem är en flamingo och heter Gloria. Hur cool som helst och gör sig väldigt bra i poolen! Två personer kan lätt ligga och gotta sig i Glorias stora famn! Och det kan jag lova, det är mysigt!

Under veckan har vi haft ett litet party med samtliga hantverkare. Det bjöds på kycklingbitar, snacks och Arrack(det typiska lankesiska kokosbrännvinet), tydligen helt enligt lankesiskt bruk. Lite ovanligt tycker ju vi, men så här i efterhand förstår vi att det viktigaste var nog inte det vi bjöd på att äta...Samtliga charmiga hantverkare skötte sig exemplariskt och efter ett par tre timmar var de nöjda och gled hemåt. Väldigt roligt att få visa dem hur allt ser ut nu när det är färdigt! Visade också ett gäng bilder på datorn från byggtiden och det var verkligen uppskattat!

Typisk lankesisk kyckling! Innehåller chili, tomat, lök, vitlök, soya, olja och en mängd andra kryddor och smakar väldigt gott, men lite starkt!
Typisk lankesisk kyckling! Innehåller chili, tomat, lök, vitlök, soya, olja och en mängd andra kryddor och smakar väldigt gott, men lite starkt!
Skål och bra jobbat!
Skål och bra jobbat!

Det har varit lite tråkigt nu de senaste dagarna. Vi tog farväl av våra goda norska vänner i fredags som efter ett års kamperande ihop härnere i Sri Lanka nu flyttar hem till Norge. Väldigt, väldigt sorgligt och tomt för både oss och många på skolan. Det börjar att kännas allt mer nära med hemresan även för oss och den där jobbiga magkänslan man får när man ska åka från någon, gnager lite långt därnere. Snart är det dags för tjejerna, därefter jag och sedan Ubbe. Det var otroligt ledsamt att åka från Sverige och hit och jag skulle tro att det blir lika tårdrypande att åka härifrån. Många sköna vänner har vi fått, men, vi har ju möjligheten och lyxen att faktiskt kunna komma tillbaka! Men nu fokuserar vi på här och nu och njuter av att vara i detta fantastiska landet ett tag till! Vilken ynnest!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln