Poolinvigning och fulgråt

Sköna kusiner inför surflektion på Dewatta. Sköna kusiner inför surflektion på Dewatta.

Efter en härlig dag med gott humör ända till slutet var det så dags för det lilla värkande tomrummet i hjärtat och fulgråten att ge sig till känna. Halv nio begav sig familjen till flygplatsen och hela familjen Ternön stod kvar med värkande hjärta och svullna ögon. Avskyr avsked!

Men vilken fröjd det har varit att ha sin kära familj här. Kusinerna har sovit i samma säng, skrattat och tramsat, vi vuxna har druckit vin och tjötat gamla minnen och nya bekantskaper. Ett balsam för både kropp och själ!

Som en mycket bra avslutning på semestern invigde vi idag vår pool med bubbel och familjehopp från poolkanten. Den är nu äntligen ljuvligt blå, färdigkaklad och vattenfylld. Vilken härlig liten stund!

Invigning med finfina gäster!

Så nu slickar vi våra sår ett litet tag och imorgon så laddar vi batterierna igen. Tjejerna ska till skolan och på kvällen är det halloweenparty, hmmm, undra vad de ska klä ut sig till? Här på hotellet är vår coola betongsoffa snart klar, gräset ska rullas ut imorgon och Ubbe jobbar vidare med möbler och lampinstallationer! Livet går vidare och vi tar nya tag för att stå fullt förberedda inför öppningen den 1 december. Just nu känns det bra!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln