Kanelgalgar och mexicansk afton

Idag var det projekt klädgalgar som gällde. Här finns bara superfula plastgalgar och dessutom relativt dåliga och dyra. Vi har spanat in ljuvliga kanelgrenar som finns överallt, och klurat på att kapa dem i lagom länga längder, böja till en bit ståltråd och ha som klädgalgar i våra hotellrum. När vi äntligen ramlade över ståltråd i en affär så visade det sig att man köper den kilovis. Hmm, hur många kilo behövs till cirka 40 klädgalgar? Efter mycket klurande fick vi med oss en hög hem och sedan var det bara att börja exprimentera! Ubbe böjde, kapade och slipade och simsalabim...de blev jättebra och de luktar ljuvligt av kanel! Efter lite behandling så är de snart redo för att flytta in på vårt hotell! Välkomna snygga klädgalgar!

Enöra håller sig fortfarande utanför grinden och det sliter i allas våra hjärtan. Men att ta med henne till hotellet är ju ingen bra lösning, tänk om gästerna är allergiska och vem ska ta hand om henne när vi åker hem? Hur vi än vänder på det så är det inga lätta beslut att ta! Vi tror nog fortfarande att det bästa för henne är att bli matad hos sin flock och sina vänner även om det beslutet känns otroligt tufft just nu.

Supernöjda med våra snygga galgar som luktar kanel!! Supernöjda med våra snygga galgar som luktar kanel!!

Framåt kvällskvisten fick vi rymma fältet, för Maja väntade på tyskt killbesök minsann;)
Ja, vad kan man då göra, det är bara att packa ihop resten av familjen och dra till...Galle för att inta kvällsmaten. En god mexicansk kvällsmat blev det och med riktigt trevliga familjemedlemmar, även om vi saknade dotter senior. Mysigt för henne med lite egentid och tid för vänner eller något liknande;)!?

3/4 delar av familjen äter en god middag i Galle.
Etiketter: kanelgalgar

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln