Tisdagsutflykt och kall öl...

Vilken utsikt! Vilken utsikt!

Idag när tjejerna var i skolan gav vi oss iväg med Humlan på en liten utflykt! Vi hade läst på facebook om en inredningsbutik som heter "Paradise road" och ligger i Bentota, cirka 3,5 mil från Hikkaduwa. Så den kände vi att vi gärna ville spana in. Det tog dryga timmen att köra dit, en ganska lång sittning på lilla vespan så efter halva vägen stannade vi för vätskepåfyllning precis vid vägkanten och havet. Herregud vilket vackert land Sri Lanka är. Smutsigt och skräpigt, jajamensan, men naturen är svindlande!

Idag körde faktiskt jag en bra bit också. Stolt som en tupp och spänd som en fjäder! Men oj, vad kul att köra och få känna frihetskänslan när man susar fram. Gött!
Inredningsaffären var sådär men hotellet där affären låg var otroligt fint, lyxigt och avskalat. Precis vad man önskar av ett lyxhotell, tycker jag!

 

Imorgon är det fullmåne och helt oväntat helgdag på Sri Lanka. Skolorna är stängda och tjejerna är lediga. Lyxigt med en extra ledig dag mitt i veckan och en sovmorgon imorgon, inte alls fel! Så kvällen blev lite senare än vanligt och avslutades med två avsnitt av Solsidan och en kall Lion-öl! Inte alls fel, funkar till och med en tisdag!

Koncentrerad vespaförare!
Koncentrerad vespaförare!
Oj, vilket tjusigt hotell!
Oj, vilket tjusigt hotell!
Solsidan och en öl, funkar även en tisdag!
Solsidan och en öl, funkar även en tisdag!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln