Nu tar vi helg...

Helgen inleds med strandfika. Helgen inleds med strandfika.

Fredagar slutar tjejerna redan 12.30 och det är ju väldigt skönt när det är härligt väder och man kan dra direkt ner till stranden för ett ljuvligt dopp i ett 26- graders hav. Denna dag när tjejerna kom hem bytte de bara om och sedan drog vi ner till havet. Underbart och riktigt gött att svalka sig i Indiska oceanen. Det märks nu att fler turister är här och vi hör mycket svenska pratas.

Vi tog en fika på stranden och tjejernas festade till det med varm?? choklad och frukttallrik med curd(lankesisk yoghurt). Vi slog till med neskaffe och en banankaka- mumma!

När gråa moln och regn började närma sig drog vi hemåt för lite fredagsmys i Babelena house. Oftast är det fint väder och blå himmel direkt på morgonen och sedan längre fram på eftermiddagen tornar molnen upp sig och ibland blir det blir åska och regn. Ganska ok, faktiskt! Värre om det varit tvärtom. Såååå skönt med fredag. Tjejerna boade ner sig i soffan framför datorn och ytterligare ett avsnitt av Vampire diaries. Så mysigt när regnet öser ner! Dessutom slog vi till med chips från IKEA denna kväll och givetvis lite rödvin. Himmelskt gott, chipsen var precis så krispiga och salta som man önskar. Riktigt fredagsmys vill jag lova! Nu inleder vi helgen, kära vänner!

 

Åhhh, så gott med salta knapriga chips!!
Etiketter: ikea

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln