Poliskontroll och toainspektion

Blygsamt glada poliser på väg till Galle. Blygsamt glada poliser på väg till Galle.

På väg till Galle blev vi för första gången stoppade av polisen. Det var verkligen två bestämda poliser som resolut visade med hela handen att här är det läge att stanna, och stannade gjorde vi också! Vem gör inte det för en uniformerad sträng polis på Sri Lanka? Lite stressade började vi snabbt överlägga vilken taktik vi skulle använda. Janaka har hela tiden sagt att vi ska låtsas som att vi inte kan engelska. Men det funkade inte riktigt att göra så när det väl händer på riktigt. Så Ubbe fumlade fram sitt svenska körkort och papprena som visade att vi ägde motorcykeln. Polisen frågade lite bryskt, varifrån kommer ni? och vi svarade Sverige och därefter sa han, ok, det ser bra ut. Mycket tacksamma frågade vi om vi fick ta en bild till bloggen förstås;) och körde sedan därifrån. Tack för det!

Idag har vi provat och diksuterat olika toastolars för- och nackdelar. Dessutom har ett och annat handfat också avhandlats. Vill man ha en fyrkantig toastol eller vill man ha en rund? Ska handfatet ligga ovanpå bänken eller vara nersänkt i den? Färg eller inte? Kinesiskt eller tyskt? Vilken sorts kran passar bäst? Ja, dessa viktiga existentiella!? frågor är inte alltid helt lätta att svara på när det finns en mångd olika modeller. Men efter lite provsittning och överläggning så har vi nu ett resultat, kära publik...och resultatet avslöjas den 1 december på Jippie - the villa!! Ses där;)

Vi kan redan nu avslöja av ingen av dessa badrumsinredningar blev det;)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln