Vilken soppa!

Ingeborg med sin trevliga familj. Ingeborg med sin trevliga familj.

Idag fick vi äran att välkomna Ingeborg med familj till Hikkaduwa. De har upplevt en mängd spännande saker på Sri Lanka genom en tur som vi arrangerat och verkade nöjda efter turen. Känns viktigt och roligt att de som kommer hit får den fantastiska upplevelsen av landet som vi fått. Detta är ju en helt ny värld för oss så visst känns det extra viktigt att få höra positiv och negativ feedback. Givetvis vill vi att de som kommer hit och anlitar oss får en kanonresa! Sedan är det bara en stor bonus att vi får träffa alla dessa sköna människor!

På eftermiddagen drog jag och Maja ner på stranden och bara "va" lite. Vi låg och tryckte i varsin hörna av solsängen och läste och däremellan pratade vi en massa! En underbart ljuvlig mor-dotter-stund. Tror att ni känner igen de där stunderna som man ibland kan få med sina barn och då man bara vill stanna tiden en stund:)

Kvällen avslutade på ett alldeles förträffligt sätt. Vi blev bjudna till Unawatuna på middag. Och då är det bara så perfekt att ta vår Tuk-tuk, lilla Grodan och susa iväg. Så härligt, att slippa laga mat! Den norska familjen, där Stina sovit över, bjöd oss på härlig klassisk hederlig husmankost, grönsakssoppa(säger vi i Sverige) och köttsoppa(säger de i Norge). Vad det än kallas så var det underbart nordiskt och underbart gott!! Ett glas rödvin och vitlöksbröd toppade denna kulinariska middag en helt vanlig söndag! Tack till bästa Charlotte och Jörn! Vi kommer gärna fler gånger;)

På väg i lyxåket!
På väg i lyxåket!
Mums!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

  • Loulou Andersson » Majas torsdagstankar...:  ”Hej. Förstår Dig..det var så häftigt när vi var o hälsade på i Ert fina hotell. ..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Så fint och målande du skriver om er tid där borta.”

  • Paula » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja! Så fint skrivet! Det kommer nog alltid vara så att man tittar tillbaka..”

  • Camilla » Rapport från en skoltrött 19-åring:  ”Du är så himla vettig i vad du skriver! Håller med dig i allt! Lycka till under ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln