Middag i Unawatuna

Bussturen dit var som en promenad i parken... Bussturen dit var som en promenad i parken...

Det enda som vår familj hade bokat under denna första lovvecka var 15.30 på lördag. Då var det dags att besöka den sköna norska familjen i Unawatuna. Gissa vad, vi kom försent! Ibland blir man helt enkelt lite slö när man har för lite att göra! Efter att vi riskerat våra liv för andra gången under denna vistelse åkandes lokalbussen, kom vi så fram till Unawatuna en drygt halvtimme efter avtalad tid. Nu är ju detta Sri Lanka, så det är ingen kris men det känns inte bra, som de goda plikttrogna svenskar vi är!

Men oj vad trevlig denna eftermiddag och kväll blev. Lättsamma samtal, mycket god mat och dryck, skönt bad och rolig badminton. Helt enkelt receptet för trivsamt skandinaviskt umgänge! Bussresan hem var inte riktigt så trivsam, en "knökarfull" buss med trötta lankeser som absolut inte vill flytta sig i mittgången när man händelsvis vill gå fram för att stiga av. Nåja, det var värt varenda stund på bussen, dessutom var det en mycket billig transport, 240 rupees för hela familjen till Unawatuna, cirka 3 mil och 15 kronor i avgift. Så nu kryper vi ner i våre ljumma sängar denna lördag, tur att det ärvilodag imorgon;)

Trevligt sällskap och väldigt god mat!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln