Vikarie, Maja

Snäll storasyster;) Snäll storasyster;)

Som vanligt ringde klockan 05.50 och jag hasade mig upp ur sängen. Idag busade jag till det lite med mascara och ett nytt armband, det är svårt att känna sig extra snygg när man har skoluniform varje dag. Sedan var det frukost och avfärd med vanen (minibussen) till skolan. Stina slumrade till och jag var direkt på henne med kameran (snäll som jag är).

I skolan så hade vi först global perspective (som samhällskunskap fast om hela världen), snacktime (fikarast), engelska, matte, lunch (ris) och sist läxläsning. Sammanfattningsvis var denna dag ganska vanlig. Det enda som jag tycker var roligt idag var när vår norska kompis Isak hittade en mango och slängde upp i fläkten för att se hur många gånger han kunde göra det utan att den flög iväg. Det blev en hel del skratt då;)

Sedan bar det hemåt och där möttes jag av en febrig mamma, lite orolig att det kan vara dengufeber eftersom att två elever i min klass precis har haft det. Ska pussa lite extra på henne så att hon blir frisk. Senare så gjorde jag ett tappert försök med rödvinsvinäger för att  försöka ta ur min numera orangea färg från mitt hår. Det luktade väldigt starkt men desvärre så var det ungefär lika ful färg när jag var färdig. Tänker testa med bakpulver en annan gång kanske...vi får se. Trivs inte alls som rödhårig, vill bli blondin igen!!!!!

Något mindre orange??!!!
Något mindre orange??!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln