Dela, vinn och farväl

Badkläder kan man behöva även i trädgården... Badkläder kan man behöva även i trädgården...

Häromdagen fick vi finfina badkläder till hela familjen, handdukar och härliga dofter från Panos Emporio och det blev vi förstås väldigt glada för. Som ni säkert förstår så är det en strykande åtgång på badkläder härnere. Panos Emporio grundades i Sverige 1986 och är idag Skandinaviens ledande badmärke. I år firar Panos Emporio 30 år! Vi gillar verkligen kvalitén på deras badkläder och de håller till och med i Hikkaduwas tuffa strandliv med salt och sand. Nu kan du vinna en valfri bikini/baddräkt/badbyxor samt doft inför beach 2016. Gå in på hemsidan www.panosemporio.se och spana in vad du gillar. Gilla och dela vår facebooksida Jippiebyus, skriv vilken bad- och doftprodukt samt storlek som du önskar. Håll tummarna, så drar vi en vinnare efter den 13/3 och vinnaren presenteras senast den 20/3 här på bloggen! Lycka till!

Kvällen blev ett frosseri i köttbullar och i engelska goda vännen Gram. Mycket öl, skratt och engelska, blev det! Under 3 säsonger har vi träffat på honom här i Hikka, men han har varit här totalt i 17 säsonger och du milde göta petter vad han har mycket att berätta! Imorgon åker han hem till Storbritannien och det kommer att bli ytterligare en sköning från stranden som försvinner! Ha en skön resa Gram och vi kommer att sakna dig!

Älskar köttbullar... och öl!
Älskar köttbullar... och öl!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln