Fin dag med yoga och dopp

Gummitarzan "in action":) Gummitarzan "in action":)

Så, då var det dags för en vanlig vardag igen...ååå så skönt. Startade morgonen efter den obligatoriska "sträckningen" i sängen efter att tjejerna åka till skolan, med en yoga. Nu är det alldeles perfekt med yoga, inga turister kvar bara de som bor här som verkligen gillar yoga,  6-8 personer varje lektion. Alldeles perfekt! Och idag kunde jag stå i brygga säkert i 1 min(kändes det som;)). Herregud, vad roligt det är när man känner att kroppen faktiskt går att stretcha trots många års statisk fotbollsträning. Än finns det hopp för den gamla (snart!) 47-åringen;)

Tjejerna var i skolan så det blev en snabblunch nere på byn. Ett nytt ställe precis vid stranden där vi till och med hittade hamburgare. Inte så pjåkigt för dryga hundralappen för två personer med dricka, pommes och burgare. En underbart fin dag denna tisdag, strålande sol, blå himmel och en ljuvlig svalkande vind! Då krävs det verkligen ett dopp i havet. Tjejerna föredrogJanakas pool istället. Verkligen en liten guldkant på vardagstillvaron, att kunna ta ett dopp i ett ljummet hav, varje dag, inte helt fel:)

I bakgrunden sitter servitören och räknar...dricks kanske;)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln