Grattis Stina!

Efter ha spenderat en kylig natt, sovit som stockar och uppvaktat 13-åringen med lite skönsång denna morgon begav vi oss ner till frukostmatsalen. I trapphuset möttes vi av den sötaste lilla grattishälsningen man kan tänka sig! Av blommor och blad hade någon skrivit så fint! Otroligt gulligt! Dessutom efter frukosten satte de på en grattissång och kom in med tårta med 13 ljus(den hade vi förstås bett om!) och med finaste garneringen.

Säga vad man vill om lankeser men de är verkligen omtänksamma och gulliga! Trettonåringen var väldigt glad och lite rödkindad(för så blir det med tonåringar ibland;) Vi har ju en till i familjen!

Därefter fortsatt vi vår Tuk-tuk färd hemåt. Vi avverkade ett känt "blowhole" på vägen. Det näst största i världen sägs det. Ett hål som naturligt blivit utmejslat av havet i berget och när havet är vilt så sprutar det upp en naturlig fontän ur hålet. Hur fräckt som helst! Verkligen kul att stå bredvid och iaktta naturens egen kraft!

När vi kom till Mirissa bestämde vi oss för lunch och ett dopp i poolen på ett hotell där. Frestelsen blev alltför stor och tjejerna(Maja främst, den lilla diplomaten är duktig övertalare;) så det slutade med att nu bor vi på hotell i Mirissa, firar Stina lite extra och sover ytterligare en natt i AC-rum. Väldigt, väldigt skönt! Det är lite vilt, men nu har vi möjligheten att vara lite vilda, ingen som väntar på oss därhemma...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

  • Loulou Andersson » Majas torsdagstankar...:  ”Hej. Förstår Dig..det var så häftigt när vi var o hälsade på i Ert fina hotell. ..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Så fint och målande du skriver om er tid där borta.”

  • Paula » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja! Så fint skrivet! Det kommer nog alltid vara så att man tittar tillbaka..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln