Mycket hotell och lite våfflor

Full aktivitet i köket. Full aktivitet i köket.

Just nu är det bara hotell, hotell och så lite mer hotell i tankarna. Emellanåt känns det väldigt tråkigt. Vi har bott här nere på byggarbetsplatsen sedan 1 september och under den tiden har det varit hantverkare här från tidig morgon till sen kväll, varje dag. Kan lugnt säga att jag/vi längtar efter en sovmorgon utan några hantverkare utanför dörren. En morgon med bara familjen på plats i huset, i trädgården och i poolen. Får se när det kan bli;)

Men dessa duktiga hantverkare lägger små pusselbitar varje dag. Idag har målaren gjort stora framsteg med nya stora partier som blivit vita, elektrikern har fixat lampor och fläktar till köket. Så snart ska vi plasta in det så att vi kan börja ordna med alla husgeråd och porslin där. Ska bli helt underbart att få flytta alla dessa saker från vår lilla lägenhet på 55 kvm till stora restaurangköket. Då kanske man till och med kan städa HELA golvet här i lägenheten!! Derssutom har vi fått transporterat två nya sängar till hotellet. Så nu börjar rum 1 och rum 2 att faktiskt likna hotellrum. Såå härligt!

De flesta möbler på plats...nu lite piff;)

Vi testar också lite belysning i trädgården. Träden och plamerna här runtomkring är så vackra. Att belysa dem under kvällstid är enormt fint. Så nu testar vi lite olika lampor för att se hur vi kan få det. Allt speglar sig så vackert i poolen på kvällstid. Dagens kvällsdopp blev en njutning av månens sken och lampans spegling av träden i poolen. Vackert och så stillsamt!

Dagens belöning belv ett våffeljärn som vi råkade springa på och absolut inte kunde låta bli att köpa. Trots att våfflorna var dåligt solbrända i färdigt skick gick det alldeles utmärkt att äta dem med vispad grädda och nyfyndad jordgubbssylt. Oj,oj vilken lyx! Vår lankesiska vän, Janaka var minst sagt nöjd över att bli inbjuden till denna fikastund. Det svenska kaffet var han inte så förtjust i...men våfflorna!!!! Fikastunden blev en tyst orige i att äta, ingen sa något, alla bara njöt! Du milda göta petter vad några våfflor kan smaka gott! En underbar inledning på helgen, trevlig helg kära vänner!

Mums!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln