Nu kör vi !

På midsommardagen hände det!

Jag och svärmor var nere och besökte Stina på hennes nya sommarjobb, precis ett stenkast från vårt hus. Hon jobbade på ett litet mysigt ställe, typ cafè med fik och pizza, och med en fantastisk havsutsikt. Helt plötsligt kommer ägaren ut och frågar mig om jag är intresserad av att köpa, eftersom att de har flera andra verksamheter som de kör parallellt och att de nu tycker att det helt enkelt är lite för mycket.
Jag svarade blixtsnabbt – Ja, jag tror det…

Sedan har allting rullat och förra veckan så blev allting officiellt med kontrakt och vi är nu ägare till en sommarverksamhet i Kärradal: Jippies veranda!
Helt otroligt roligt och spännande!

Nu är det bara att kavla upp armarna och börja röja, planera och fixa så mycket som möjligt, innan jag och Maja drar till Sri Lanka den 13 november. När vi åter landar i härliga Sverige den 30 mars har vi drygt 1 månad på oss att fixa till inför öppningsdagen den 1 maj (som vi nu tänker är ett perfekt datum…kan ju ändra sig;)

Så nu är vi där igen, ett nytt projekt med lite tids- och pengabrist. Men en utmaning som bara är helt underbar. Detta passar oss och det kommer att bli sååå bra! Så när den härliga svenska sommaren slår till så hittar ni oss nere vid havet i Kärradal där man kan ta en kaffe, en pizza och bara hänga med en vidunderlig utsikt.

Vi ses där va?
 
Följ oss gärna på Instagram

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln