Mer hotellbygge och hotellinredning

Fina och tunga! garderober innan målning! Fina och tunga! garderober innan målning!

Nu har vi fått se de färdiga garderoberna till hotellet innan de blir målade och de blir jättefina! En garderob per gästrum är planerat samt tre stycken till vår lägenhet. Precis så grova "ladugårdsaktiga" som vi tänkt oss. Hur nöjda som helst...och de väger också hur mycket som helst, ingenting som man flyttar på i en handvändning;)

 

Allt på nedervåningen sker nu i ett rasande tempo och nu har de söta hantverkarna nere på bygget börjar på att göra finfina tjocka spegelramar, i Titanium(betonggrå) direkt på väggen i sovrummen. De är väldigt duktiga och lyhörda, våra hantverkare och de gör precis som vi vill, men då måste man vara där och visa! Tur att Ubbe är där för det mesta så att de kan fråga! Tanken är att vi ska klistra upp speglarna direkt på väggen! Kanonfräckt!

Sista bilden idag bjuder på en typisk lankesisk lunch med bröd som doppas i chillipasta, riktigt, riktigt stark! Inte den mest stabila lunchen, skulle vi nog säga och inget som vi vanligt dödliga kan äta utan att få vissa magproblem;) Men lankeserna har magar av stål och äter allt och lite till som är starkt och jag kan lova att här finns riktigt stark mat!
Lunchdags i Majas sovrum.
Lunchdags i Majas sovrum.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • kk » Rapport från Maja:  ”Jag hoppas att gymnasiet blir obligatoriskt i framtiden.”

  • Evelyn » Så kom då dagen...:  ”Så härligt och modigt! Det kommer att gå jättebra. Jag är också ledig snart. Vad..”

  • Maria A » Så kom då dagen...:  ”Whaoo, du vågar göra d! Imponerande, lycka till med tiden som fritidsforskare ”

  • Malin Berndtsson » Rapport från Maja:  ”Fina Maja, du är så klok och det kommer att gå hur bra som helst för fig i framt..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln