Sköna söndag

Vilken skön dag, som började med shopping på lokala söndagsmarknaden. Redan klockan 8 var hela familjen på plats för att inhandla diverse frukt och grönsaker. Ett myller av människor, varor, lukter och rop. Fick med oss en rejäl klase finfina bananer som senare visade sig vara "cookingbananas". Det vill säga snygga bananer som smakar trä och används enbart för matlagning här. Urk! Alltså inte lämpliga för smoothies som vi planerat!
Efter sen lunch var det dags för ett dopp i havet och på väg dit kom världens ösregn vilket gjorde att vi var "tvungna" att ta skydd på italienska cafeét, som ju har ett jättegott kaffe och grym glass. Inte alls så dumt med regn ibland...
Väl i havet fick Maja och Stina ett väldigt fint sällskap när en havssköldpadda(modell soffbord) helt plötsligt dök upp vid deras sida. Dessa sköldpaddor kan bli upptill 80 år gamla och är magnifika, vill jag lova. Det var inte utan att det hördes en del högljudda skrik från tjejerna i vattnet innan de såg vad det var!
Nu laddar vi för första skoldagen imorgon...

Riktigt dålig bild för övrigt!
Riktigt dålig bild för övrigt!
Etiketter: havssköldpadda

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln