Ordningen återställd

En ovanlig start på veckan utan några barn hemma...Efter vår lilla morgonpromenad hade vi ett gäng "black monkeys" i trädgården. Hur coolt är inte det? De hoppar och slänger sig hejdlöst mellan träden, och det knakar och brakar när de håller på. Det får man väl ändå säga är ett häftigt besök!

Efter lunch var vi bara tvungna att ta ett dopp. Rena åskvärmen, tryckande och klibbigt. På stranden står då en buss full med..."småmunkar". En stor  buss full med orangeklädda små pojkar som i sina fotsida saronger badar och slänger bollar i havet. En lite annorlunda syn som man inte så ofta ser på de svenska stränderna;)

Så i eftermiddags var då tjejerna hemma igen efter helgens camp med skolan utanför Tangalle. Åhhh, vad skönt! Det har varit skönt att vara ensamma i helgen men ännu bättre är det ändå när tjejerna väl kommer hem. Lägret hade förstås varit toppen och sömnen hade väl inte varit den bästa. Stina stupade i säng strax efter åtta och Maja är inte så jättepigg hon heller. Om man tittar på bilderna från lägret så verkar det ha varit väldigt mysigt! Men nu känns det ändå skönt att hela familjen är samlad i Babelena house, precis som det ska vara:)

En del av Maja och Stinas klass.
Etiketter: gic apor

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln