Shopping och fler fynd!

Piffiga shoppingbrudar! Piffiga shoppingbrudar!

Åter dags för ett besök till Manjari, detta lankesiska varuhus som har det mesta...med mer eller mindre bra kvalité;) Tjejerna fick följa med på shoppingrunda idag, men då blir det en inställelsetid på 30 minuter innan de är färdiga med allt! Kanske att vi har lite för mycket tid härnere...Men så blir de ju också piffiga!!


 

Piffig var väl inte riktigt inköpslistan utan den handlade om kastruller, slevar, en sax, tesil, muggar, vinöppnare(förstås), bricka, potatisskalare, kökshanddukar, skärbrädor m.m. Såna små detaljer som man faktiskt också måste ha till ett hotell! Nu är det bara att handla på sig allt vi kommer på, i princip, för om cirka 4 veckor flyttar vi ner och då behöver vi kunna laga mat åtminstone till oss själva:)

Gick förbi grannen idag och han hade precis fällt en palm, snabb som jag var så frågade jag om jag kunde få köpa stammen, - nej, sa han, - du får den! Alldeles utmärkt! Tackar för det! Kan bli coola pallar, bord eller bara något att ställa en växt på. Lite vit färg så blir de skitsnygga!

Vi har också börjat att samla på oss ägglådor. Begagnade lådor i trä där lankeserna forslar äggen i halm till affärer och restauranger. Tycker att de ser lite coola ut och tänker att vi nog genom att sätta ihop dem kan få ihop någon form av bokhylla, främst i receptionen men kanske också uppe i sällskapsrummet vid soffan i betong som kommer att byggas där. Perfekt ställe för lite coola strandfynd, begagnade böcker och kanske någon växt! Problemet kan vara att äggstanken kan vara svår att skrubba bort har jag märkt. Någon som har något bra tips för att få bort den?

Det som känns lite ansträngande just nu är hur vi ska få plats med alla dessa skatter nere på en liten lägenhetsyta med en byggarbetsplats runtomkring och dessutom få med oss en spattig, före detta hemlös hund. Den som lever får se...spännande fortsättning följer...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln