Lyxig torsdag

Idag behövde jag inte ens väcka tjejerna...det gjorde nämligen brevbäraren när han ringde på sin lilla cykelklocka. Tjejerna kom galopperande nerför trappan och döm om deras förvåning när det var två paket!!!

Vilken härlig start på dagen att få finfina kläder, godis, tidningar, hårinpackning och mycket mer från både syster Bettan och farmor Bittan, samma dag!! Bra timing också med tanke på att "lilla" Maja fyller 16 år på lördag! Överlyckliga barn som slet i paket, bläddrade bland godiset och provade kläder!

Framåt lunch så kände jag att nu får det allt vara slut på sjukdomar så då gick jag igång på en ny testvirkning, denna gång med vita platspåsar och en modell större. Hmm, kanske att det kan bli något, känns spännande! Men det tar allt några timmar...

Eftermiddagen avslutades med ett familjedopp i poolen, det är såå skönt och svalt, och bara vi där! Vilken lyx!
Imorgon kör vi lite mer lyx, då drar vi nämligen till Colombo för att leta lite hotellprylar och fira Majas födelsedag på hotell Hilton(hittade ett väldigt bra erbjudande) men det vet inte tjejerna om. Det pensionatet vi visade på nätet var lång ifrån lyxigt;) Tidig start imorgon alltså för att fynda i Colombo! Colombo city...here we come!!!!

Nu testar jag vita platspåsar!
Nu testar jag vita platspåsar!
Dagens badflickor i poolen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • kk » Rapport från Maja:  ”Jag hoppas att gymnasiet blir obligatoriskt i framtiden.”

  • Evelyn » Så kom då dagen...:  ”Så härligt och modigt! Det kommer att gå jättebra. Jag är också ledig snart. Vad..”

  • Maria A » Så kom då dagen...:  ”Whaoo, du vågar göra d! Imponerande, lycka till med tiden som fritidsforskare ”

  • Malin Berndtsson » Rapport från Maja:  ”Fina Maja, du är så klok och det kommer att gå hur bra som helst för fig i framt..”

  • Eva » Rapport från Maja:  ”Så klokt skrivet. Jag fick en tankeställare genom ditt inlägg. Får se vart det l..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln