Hopp och lek samt yoga

De tre "musketörerna", Stina, Binu och Isak! De tre "musketörerna", Stina, Binu och Isak!

Första dagen på lovet...underbara måndag! Det är verkligen en lyx att slippa ställa klockan på morgonen...hur skönt som helst, jag älskar! Ubbe och Stina drog efter frukost till Galle. Ubbe skulle kolla in toaletter, handfat och kakelplattor till hotellet och Stina skulle dra ett varv på sta´n med sina kära vapendragare Isak och Binu. Dessa tre är ett härligt sällskap att skåda, dessvärre håller inte lärarna med("they are a pain in the ass", hörde jag sist). Men det är en fröjd att se dessa ystra, glada och bekymmersfria unga männiksor skutta runt och skratta och ta livet precis som det kommer. Man kan inte göra annat än att le!!!
 

Så kul med engagerade "elever"! Så kul med engagerade "elever"!

Jag och Maja körde ett pass med yoga, vi som är lite äldre och mer allvarliga;) Maja tog det hela väldigt allvarligt och koncentrerade sig till det yttersta för att få allt rätt och då känns det verkligen kul att lära ut!

Kvällen avslutades på en köttrestaurang med biljardbord. Vilken succé för Maja och Stina som direkt började spela. Såå kul med något nytt som vi hittat! Kanske något för vårt hotell? Vi har redan kommit överens(alla utom Ubbe) att vi ska ha ett pingisbord på Jippie - the villa, varför inte ett biljardbord också!??

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Farmor o Farfar » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk så glad Pippi blir när ni kommer ner. Hoppas hon känner igen er. Lycka till..”

  • Eva Marie Dahlstedt » Pusselbitar från Facebook:  ”Jag blev så glad då jag läste att ni tog hand om en gatuhund i Sri Lanka. Där fi..”

  • Susanne » Pusselbitar från Facebook:  ”Så bra för er att få den charmiga Pippis historia. Klappade henne i febr. när vi..”

  • Mia » Pusselbitar från Facebook:  ”Så fin hon är lilla Pippi. Vi hade äran att träffa henne i februari när vi bodde..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln