Utflykt med Tuk-tuk-polo

Stina slukande brevet från Cajsa. Stina slukande brevet från Cajsa.

Dagen började med ett speciellt plinge-ling som vi kände igen...som brevbärarens lilla cykeltuta! Vi for upp från sängen för att ta emot ett efterlängtat brev från Stinas allra bästa vän hemifrån, sötaste lilla Cajsa. Stina satte sig sammanbiten och tårögd i trappan och läste hungrigt igenom texten. Dessa söta små tjejer!

Idag bestämde vi oss för att göra en utflykt! Vi hade hört att det skulle vara en turnering i sporten Tuk-tuk-polo i Galle, så det var vi nyfikna på!

Efter bussresa(premiär för oss att åka den lokala bussen) och en bit med en Tuk-tuk så ramlade vi in på planen där ett gäng sköna entusiaster spelade Tuk-tuk-polo. Vilket lattjo spel och vilka lustiga människor som spelade. Fullt av glädje och roliga tillrop och mängder av koncentrerade Tuk-tuk förare! Jättekul att se! En helt ny sport för oss, kanske något att importera till Sverige? Skulle i alla fall ge många sköna skratt!

Skål denna lördag för över 400 gillar på Facebook och faktiskt över 1200 läsare på bloggen varje dag(blev lite fel i räkningen igår;)! Åhhh, vad roligt, känns väldigt häftigt! Tack ska ni ha<3

Premiärtur med lokalbussen! Gick klart över förväntan...ingen nära-döden-upplevelse:)
Premiärtur med lokalbussen! Gick klart över förväntan...ingen nära-döden-upplevelse:)
Den "seriösa" domaren i detta polo-spel med en öl i högsta hugg! Avspänt var det här...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln