Transport, skitsak och fest hos Mrs Hislop

Full rulle även denna dag...fixade transport och lastade av mina fina palmstubbar från grannen över kanalen, vid hotellet till allas stora förtjusning(inte! många undrar vad vi ska göra med alla dessa!). För min del känns det som att vi kommit över en skatt, det kommer att bli riktigt fint och bra! Det är jag säker på:)

Snygg pose? Snygg pose?

Idag kom också septitanken(bajstanken) på plats. Ska förstås grävas ner så mycket som möjligt så att man kan köra Tuk-tukar och bilar över. Lite tvungen att ta ett kort på den, vem kan motstå det när man vet vad som ska vara i den;) Skitfin, va?

Kvällen avslutades på ett alldels förträffligt sätt, söta rektorn Mrs Hislop, bjöd på middag med ett gäng föräldrar och lärare i sitt nya hus. Efter att vi blivit en halvtimme försenade dök vi äntligen upp och hade det otroligt trevligt, med gott vin, god "rice and curry" och många trevliga samtal i ett riktigt mysigt hus. Så härligt att kunna träffa skolans personal utan att behöva prata skola, gott att bara vara privat och ha det bara riktigt trevligt, tack för det Mrs Hislop!

Så här glad blir man om man är bjuden på fest till Mrs Hislop.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln