Sjukhusbesök

Fin mur, va? Fin mur, va?

Så dök då tisdagen upp, inte helt otippat efter måndagen...
Ubbe var nere på tomten vid lunch för att mäta upp muren. Jo, så är det här, att i efterhand mäter man upp allt som är gjort så betalar man per yta och volym. Och eftersom allting här mäts i feet och inch, så är det ju en utmaning att räkna även för det bästa mattegeniet!


Strax efter lunch ringde Stina och hade JÄTTEont i öronen, för vilken gång i ordningen under de sex månaderna vi varit här, är det ingen som vet! Många! Så efter att hon kommit hem gjorde vi slag i saken och beställde en tid hos en öronspecialist. För att beställa en tid hos läkaren går man till närmaste apotek och får en "remiss" och dessutom betalar man där. Så Mrs Speena, som hon blev döpt till på remissen, fick tid klockan 17 hos doktor Anurudha. Sagt och gjort, hopp in i en tuk-tuk, tuffandes iväg en 30 minuter till Galle, väntandes till 17.30, 2 minuters besök och hem igen och han hittar INGET, får för säkerhetsskull utskrivna allerginäsdroppar(Rhinocort). Tröstlöst och väldigt synd om lilla Mrs Speena! Vad ska man göra? Får testa dropparna och hålla tummarna hårt för att de ska hjälpa henne!

Besök på Hemas sjukhus i Galle.
Besök på Hemas sjukhus i Galle.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln