Mirissa och ny frissa

Härligt ställe! Härligt ställe!

Idag var det dags för en liten utflykt tillsammans med våra gäster från Kärradal. Vi bestämda oss för att spana in Mirissa. En jättefin liten badort 1,5 timmes bilfärd söder om Hikka. Havsbukten som är Mirissas strand består av två delar med en liten ö som avdelare. Det finns rev söder om ön vilket gör att det också bir lugnare vatten där och mindre vågor. Ganska skönt att få guppa runt i småvågorna för barnen...och även för de vuxna:)
Här är det också emellanåt bra snorkelvatten, dessvärre upptäckte vi inget sensationellt under vattenytan idag, men det kan variera över tid.

Dagen blev jättemysig och vi lyckades alla bränna oss mer eller mindre. Jag då, som är lite kaxig efter 7 månaders vistelse här smörjde knappt in mig alls...och det straffade sig förstås. Goa rosabruna magen och ryggen nu! Omåttligt korkat! Solen är såååå stark!

Vår finfina frisör Mia, influgen direkt från Sverige har nu satt saxen i Stina, som önskade kort hår! Och det blev hur coolt som helst! Och idag fick också Majas lilla kalufs en ordentlig putsning. Nu är det bara mamma Carins "råttebo" som ska få smaka på Mias sax när familjen återkommer efter en tur uppe i bergen. Imorgon drar de nämligen iväg på en tre nätters tur och vardagen rullar återigen på för den lilla familjen på äventyr! Så kan de´va!

Snygg frissa à la Mia!
Vi har det bra, vi här bak i bilen och vill ej va med om nå´n krock...di-do-di-damm-damm

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln